*Formaat & Resolutie

Aanleveren op 1/10 eindformaat met beelden in 600 dpi.

PDF, EPS, TIFF & JPG (fotos)
GEEN XPress of CDR: maak een hoge resolutie PDF kleine foto's in hoge resolutiedruk : 100 tot max. 150 dpi op eindformaat

beelden < 1 m˛ : 72 dpi op het eindformaat of 1/4 van het eindformaat in 300 dpi

beelden > 1 m˛: 50 dpi op het eindformaat
of 1/10 van het eindformaat in 500 dpi

Er worden extra kosten aangerekend indien beelden een te hoge resolutie hebben op eindformaat, dit geeft immers geen beter resultaat. Dit wil niet zeggen dat wij op de aangeleverde resolutie printen, onze RIP-printer software kan probleemloos x uitvergroten zonder kwaliteitsverlies.

Voor het aanpassen van niet correcte aangeleverde files / documenten of toevoegingen zoals logo’s of lay-out wordt er €15,50. per file aangerekend.
 
Prijzen zijn Excl, 21% BTW
El-zito prints stelt alles in het werk om u steeds kwalitatief drukwerk te kunnen aanbieden. Maar alles begint natuurlijk bij het correct opmaken van uw digitale bestanden. Zorg daarom steeds dat uw bestanden voldoen aan onderstaande opmaakspecificaties. Zo kunnen wij u een perfect resultaat aan bodemprijzen en een razendsnelle levertermijn garanderen!
Voor de volledigheid willen wij u erop wijzen dat u steeds zelf verantwoordelijk bent voor het aanleveren van foutloze digitale bestanden. Fouten in uw bestand geven geen aanleiding voor een gratis herdruk.
 
Checklist papier
Afloop Papier : 3 mm aan ELKE zijde bij tellen + 3 mm binnen het opgegeven formaat blijven zo risceert u niet dat u tekst in de kapsnede terechtkomt
resulutie: 300 dpi
Kleur: CMYK/inktbezetting nooit hoger dan 300 % / geen overdruk
 
Checklist Digitaal prints
Bestandstype: hoge resolutie pdf of tiff, jpg, ander bestanden op aanvraag.
Als u een bestand wil laten uitsnijden in een complexe vorm lever ons dan een Illustrator AI/EPS bestand aan met de beelden geďmporteerd, en maak een curve aan met een opvallende spotkleur, die als naam 'CutContour' heeft.(Nota: Illustrator met dezelfde colorspace als de geďmporteerde beelden én lever de beelden afzonderlijk mee)
 
*PDF
PDF bestanden bevatten een ontwerp dat van goede of heel slecht kwaliteit is. Desalniettemin krijgen we liefst dit soort bestand om te printen, als u tenminste rekening houdt met:
1/ Formaat en resolutie;
2/ Bekijk PDF in Adobe Reader of alles correct weergegeven wordt.
3/ Bewaar een PDF met compressie van de beelden 'in hoogste beeldkwaliteit'
 

Fotografie

Ontwerp

|
|
|
|
|
|
el-zito_prints_website_2015001002.jpg

Hier vind je ons !

el-zito_prints_website_2015001001.jpg